Over ons

Piet de Vries touringcars is een jong bedrijf, gestart in 2013.

Wij willen mensen brengen naar hun reisdoel of dat nu dichtbij is of heel ver weg of een plaats die daar tussen in ligt. Het moet wel bereikbaar zijn met een bus. Voordat de reis begint willen we alles goed met klanten doornemen, zodat we er borg voor kunnen staan dat aan hun wensen voldaan wordt.

Het vervoeren van mensen  is onze opdracht. Zij willen veilig, vlot en met een gerust gevoel vervoert worden.  Dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Onze bussen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en kwaliteiseisen. Dit geldt ook voor onze chauffeurs. Van hen verwachten we dat  ze naast hun beroep als chauffeur ook invulling weten te geven aan het begrip gastheerschap.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten reizen. Dat kan een schoolreis zijn, een meerdaagse reis, een groepsdagtocht naar een voor u bekende bestemming, Daarnaast  bieden wij dagtochten aan naar de huishoudbeurs, kerstmarkten, uitspanningen of concerten, enz.

Het maakt ook niet uit hoe groot uw groep is. Wij willen graag voor u een passende oplossing zoeken. Het enige wat we van u vragen is: Neem contact met ons op, dan leert u ons kennen.