Dagtochten

De allermooiste dagtochten van Piet de Vries Touringcars . Bezoek met de bus in 1 dag prachtige locaties in binnen- en buitenland. Ook evenementen, musicals en beurzen. Wij hebben regelmatig nieuwe dagtochten. Wilt u met 20 mensen of meer een dagje er tussenuit? Neem dan even contact met ons op voor een maatoplossing!

Voor het jaar 2014 hebben wij voor u zeer interessante dagtochten op het programma staan. We gaan dit jaar beginnen met de Huishoudbeurs en daarna hebben we de Libelle Zomerweek, De Toppers, Megapiraten, Lille, De Zwarte Markt in Beverwijk, Kerstfeest in Gouda,en de  Kerstmarkten. Speciaal zijn de dagtochten naar Walibi en de Keukenhof.

De opstaptijden zullen liggen tussen 7.00 uur en 9.00 uur en aan het eind van de dag gaan we rond 17.00 uur weer terug naar de opstappunten.

U reist in een zeer comfortabele touringcar, die voorzien is van alle gemakken.

Algemeen
Op al onze dagtochten krijgt u een gratis kopje koffie. Bij de dagtochten is het niet toegestaan dan er individueel alcoholhoudende dranken gebruikt worden.

Onze prijzen
De prijs die u betaalt, is vermeld bij de dagtocht.. Daar komen geen administratiekosten overheen.

Als er sprake is van een zogenaamde “vanafprijs”, zoals bijvoorbeeld bij de Huishoudbeurs, dan rijden we op één dag tegen een gereduceerde prijs. Op zo’n dag kan geen gebruik worden gemaakt van andere kortingen

Opstapplaatsen
Hieronder ziet u al onze opstapplaatsen vermeld. We rijden een hoofdroute en een aanvoerroute. Daarbij zijn Hoogeveen en Winschoten de wisselplaatsen. De juiste opstaptijden vindt u bij de betreffende dagtocht. Komt u met een grote groep (vanaf 6 personen) en u wilt graag elders opstappen, neem dan contact met ons op.

Hoofdroute:
Winschoten, Station
Oude Pekela, Stutvoet, Raadhuisweg 1
Veendam, NS kruising Lloydsplein/Spoorweg
Stadskanaal, Leen Bakker, Navolaan 38
Ter Apel, Marktplein
Emmen, Station

Aanvoerroute:
Norg, De Brinkhof
Roden, Busstation
Leek, Busstation
Marum, De Kruisweg
Groningen, Hoofdstation

 

Bezoek de Huishoudbeurs!

Vindt u het heerlijk om een dagje lekker te shoppen met vriendinnen? Dan is de Huishoudbeurs een absolute must om eens naartoe te gaan. Ook dit jaar kun je er weer genieten van leuke optredens en artiesten, lekker eten en natuurlijk veel shoppen.

Piet de Vries Touringcars biedt in samenwerking met Hilda Stutvoet weer het vervoer naar de Huishoudbeurs aan. Elke beursdag rijden wij naar de RAI. Een kopje koffie tijdens de busreis is inbegrepen.

Programma:
Nadat iedereen is opgehaald rijden we naar de RAI in Amsterdam. We verwachten daar rond 11.00 (de openingstijd van de beurs) aan te komen. Rond 17.00 beginnen we aan de terugreis. Dus u heeft overdag ruim de tijd te genieten van de beurs!

Vertrekdata:
Dagelijks in de periode van zaterdag 15 februari 2014 t/m zondag 23 februari 2014.

Opstapplaatsen en vertrektijden:
Winschoten NS station: 7.00 uur
Oude Pekela Stutvoetreizen: 7.10 uur
Veendam Autorama: 7.25 uur
Stadskanaal, Leen Bakker: 7.50 uur
Ter Apel, Marktplein: 8.10 uur

Aantal personen:
minimaal 25 personen

Prijs:
€ 34,50 per persoon, inclusief entréé Huishoudbeurs
€ 22,- per persoon, alleen vervoer

Kortingsbon:
“Kop der veur”. Niet geldig op woensdag.

NB. Verdere info ontvangt u na de boeking.

 

Ontdek Westerwolde in Oost-Groningen.

Oost Groningen… een omgeving waar je jezelf in de stilte kunt vinden

Vanaf uw opstapplaats vertrekken we naar Oost-Groningen. Daar komen we rond 10.00 uur aan.

Na een kopje koffie of thee met gebak beginnen we aan de wandeling van Rhederbrug naar Wedderbergen of omgekeerd (8 km). Een ervaren gids  laat u de mooiste plekjes van dit gebied zien. Het thema van de dag is:  “Ontdek Oost Groningen”. We leren het gebied rond de Westerwoldse Aa kennen.

Om 13.00 uur staat er een heerlijke lunch voor u klaar.

Vervolgens gaan we, onder begeleiding van een ervaren gids, met de fluisterboot van Welvoart een boottocht door hetzelfde prachtige gebied maken, maar nu ziet u alles vanaf het water.

Rond 16.00 uur nemen wij afscheid van Oost Groningen om vlak over de grens een kijkje in Leer te nemen. De  binnenstad is een bezoekje waard.

Op de terugweg pauzeren we voor een uitgebreid driegangen diner. Tussen 20.30 en 21.00 uur bent u weer terug bij uw opstapplaats.

Dagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. In de periode van 5-7-2014 t/m 17-8-2014 niet op woensdag.

Aantal personen: minimaal 25

Prijs:  € 62.00 per persoon
Hierbij zijn inbegrepen: kosten touringcar, incl. BTW, koffie, lunch en driegangen diner.

Alternatieven: bezoek glasblazerij Oude Schans en diverse wandelroutes en boottochten in het Oldambt en Westerwolde.

Deze dagtocht wordt georganiseerd in samenwerking met wandelcoach Eltjo Glazenburg en Rondvaartbedrijf Welvoart